Touching Dialogue underviser

Stefan Green Meinel, f. 1968

Stacks Image 65
Gestaltterapeut, 2000
Touching Dialogue Therapist, 2002
Touching Dialogue Teacher, 2010
Underviser i psykoterapi, 2012
Hjemmside: www.gestaltterapi.info
Tlf. +45 2828-6200
Det er 28 år siden jeg første gange oplevede Touching Dialogue. Det gjorde et stort og positivt indtryk, og jeg besluttede (næsten) på stedet selv at blive Touching Dialogue terapeut.

Det blev til 12 uddannelsesår - 4 år med gestaltuddannelse, 2 år med at blive TD terapeut samt 6 års mesterlære hos David Kirk-Campbell, grundlægger af TD, hvor jeg lærte selv at uddanne andre i Touching Dialogue. Jeg har desuden gennem 8 år været underviser på to psykoterapeutiske uddannelsesinstitutioner.

Jeg har haft privat praksis siden 2000 og selv brugt Touching Dialogue de sidste 19 år. Det er en faglig glæde og tilfredsstillelse at have mulighed for at arbejde kropsterapeutisk med mine klienter. Touching Dialogue skaber rammerne for en fordybelse, jeg ikke tilsvarende kan opnå med ord alene. Kropsterapien bliver til konkrete og virkelige oplevelser af nærvær, tryghed, kontakt og grænser, som spiller ind i den samtalebaserede terapi, og som helt tydeligt hjælper klienterne med at få deres krop, følelser og tanker til at hænge bedre sammen.

Dertil kommer den personlige gevinst, jeg fik med lige fra starten: Selv at kunne mærke mig selv, generelt at være mere kropsligt tilstedeværende, at blive fortrolig med dyb ro, at blive mere klar i mine grænser og mere nærværende i min kontakt med andre. Jeg har fået en indre tryghed, jeg bærer med mig overalt. Livet er blevet sjovere og har fået flere nuancer af, at jeg også kan sanse mig vej gennem tingene.

Jeg er opvokset og bosat i København, gift med Eva, sammen har vi en datter.
Stacks Image 47

Denne hjemmeside bruger cookies. De bliver brugt til at lave besøgsstatistik. Det motiverer og inspirerer mig til at vedligeholde siden. Din IP-adresse bliver automatisk anonymiseret. Jeg ejer selv mine statistikdata og deler dem ikke med andre.