Individuel visitationssamtale

Det er en stor beslutning at vælge uddannelse. Jeg tilbyder derfor individuelle visitationssamtaler med det formål at præsentere uddannelsen og mig selv, at høre om din professionelle baggrund og interesse for kropsterapi samt at give en demonstration (så du ved hvordan TD føles og opleves).

På den baggrund kan du beslutte dig for om du ønsker et Touching Dialogue uddannelsesforløb. Det er gratis og uforpligtende. Eneste krav er, at du skal være uddannet psykoterapeut og have lyst til at arbejde med krop og terapi.

Hvis du ikke føler dig parat til et uddannelsesforløb, vil du gå fra visitationen med en større viden om, og en personlig oplevelse af, hvad "body awareness psykoterapi" er for noget.

Hvis du ønsker at tilmelde dig uddannelsesforløbet, kan du glæde dig til en personlig og professionel rejse i krop og terapi, som dybtgående vil udvikle din mærkesans, og give dig en kropsterapeutisk kompetence, som er umiddelbart anvendelig med dine klienter.

Visitationen vil handle om:

  • Hvad kan Touching Dialogue, og hvordan er den forskellig fra andre kropsterapier?
  • Uddannelsens opbygning
  • Dig og din professionelle baggrund
  • Demonstration på briks

Visitationen varer 2 timer og 15 minutter og finder sted:

Gestaltterapeutisk Klinik
Helgesensgade 12, th. kld. (indgang på hjørnet)
2100 København Ø

Tilmelding til Stefan Green Meinel på info@touching-dialogue.dk eller tlf. 2828-6200 - eller via onlineformular her.
Stacks Image 18

Denne hjemmeside bruger cookies. De bliver brugt til at lave besøgsstatistik. Det motiverer og inspirerer mig til at vedligeholde siden. Din IP-adresse bliver automatisk anonymiseret. Jeg ejer selv mine statistikdata og deler dem ikke med andre.